O nama

Vacom d.o.o. osnovan je 2006 godine. Osnivač je Igor Valentić inženjer elektrotehnike.

Vizija tvrtke je pružanje kompletne informatičke usluge na lokalnoj razini koja može brzo i kvalitetno zadovoljiti informatičke potrebe poslovnih i privatnih korisnika.

To ostvarujemo stalnim educiranjem i praćenjem novih tehnologija kako bismo bili u stanju svojim korisnicima ponuditi optimalna informatička rješenja.

Privatnim korisnicima nudimo kvalitetnu informatičku opremu po konkurentnim cijenama uz osiguran servis i stučnu pomoć.

Raspolažemo vlastitim proizvodnim kapacitetima što omogućuje sklapanje računala po "vašoj mjeri". Imamo velik izbor informatičke opreme na skladištu što Vam omogućava da uz pomoć našeg stručnog osoblja razgledate i procjenite koji proizvod najviše odgovara vašim potrebama.

Poslovnim korisnicima možemo ponuditi kompletnu informatičku infrastrukturu od savjetovanja pri odabiru opreme do nabavke po konkurentnim cijenama, implementacije i puštanja u rad.

Možemo ponuditi i izvođenje računalnih mreže i integraciju sa Windows Server i Active Directory tehnologijama.

Izvodimo sustave zaštitih kopija, antivirusne zaštite te zaštite od smetnji iz elektrodistribucijske mreže.


 

Servis

Naši iskusni stručnjaci u stanju su detektirati i otkloniti kvarove i smetnje bilo u našem servisu ili angažmanom vanjskih servisa kako u jamstvenom roku tako i poslije.

Velik dio kvarova rješavamo odmah u našem servisu što bitno skraćuje vrijeme popravka. Također, roba koja se šalje u vanjske servise prvo se pregledava kod nas čime se izbjegavaju dulji periodi servisiranja zbog smetnji koje se mogu otkloniti odmah.

Računala vlastite proizvodnje možemo servisirati u vrlo kratkom roku budući su nam na raspolaganju rezerve komponente i dijelovi.Osnovni podaci:

Naziv tvrtke: VACOM d.o.o. za informatiku, trgovinu i usluge
Sjedište je u Daruvaru, Petra Svačića 20.
Osnivač i član uprave je Igor Valentić.
Tvrtka je upisana u Sudski registar kod Trgovačkog suda u Bjelovaru pod matičnim brojem subjekta: 010061891.
Temeljni kapital iznosi 20.000kn i uplaćen je u cijelosti.

ž.r. 2402006-1100469135, Erste&Steiermarkische Bank d.d.

ž.r. 2340009-1110239559, Privredna banka Zagreb d.d.